Opplevelser og aktiviteter

Opplevelser og aktiviteter

Vil du ha en luksuriøs ferie i Florø?

Se hva vi tilbyr på Raudøya

Norges vestligste by Florø i Sunnfjord, på kysten av Sogn og Fjordane, er en by med mange muligheter for friluftsliv og kultur, både i innlandet og på sjøen.

Fra mai til september kan du mellom annet oppleve konserter, Fotballflora med Liverpool, festivaler, verdens lengste sildebord og Kinnaspelet. Du kan dra på øyhopping med Fjord1 eller du kan kjøpe havraftingstur.

I den folkekjære restauranten Hjørnevikbua kan du bestille uteservering på Flåten eller luksusmiddag i andre etasje. Vil du nyte lukten av tre og tjære kan du gå om bord i den ærverdige galeasen Svanhild eller besøke Kystmuseet.

Florø byr på forfriskende ramsalt sjø, glatte svaberg og eventyrlige øyer. Reis ut i havgapet eller helt ut til oljeplattformene om du vil. Her er alle muligheter åpne. Vi ligger bare en liten helikoptertur unna nasjonalskatter som Sognefjorden med Nærøyfjorden og Flåm, den spektakulære Geirangerfjorden og den mektige Jostedalsbreen. Her finner du de mest vidunderlige fjorder, fjell, eventyrlige øyer, ramsalt sjø, holmer og skjær.

Ønsker du mer informasjon om hva du kan gjøre i Florø eller hvordan du kommer deg hit, så kan du besøke vår egen lenkeoversikt.